Maak een donatie

Beschrijving

Ben je onder de indruk van mijn creatieve werk en wil je mij steunen met een financiële bijdrage? Doe dan een donatie met een bedrag naar keuze waardoor ik weet dat je mijn werk waardeert.

Artikelnummer: DONATIE Categorie: Tag:

©2023 Jera Isidore

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaring

Jera Isidore

"PER ASPERA AD ASTRA"

Ahlan wa salam! Hallo en welkom. Ik ben Jera Isidore (Amsterdam, 1981). Een eclectische zoeker naar de betekenis van het leven. Ik doe dit onder andere door muziek te maken, te schrijven en te fotograferen. Met een talent voor communicatie, een grote voorliefde voor filosofie en een vleugje psychologie, neem ik je mee in mijn leefwereld.

Hoe spreek je de naam Jera Isidore uit?

De naam Jera heeft haar roots in het Jodendom en Christendom en is een verbastering van de naam Jerahmiel, de Aartsengel van 'God's Genade'. Het komt ook in het Rune alfabet voor als het 12e teken en betekend daar jaar of oogst en kan vrij vertaald worden naar 'Wat je zaait is wat je oogst.'

De naam Isidore is een oud Latijnse naam dat vertaald wordt als 'Geschenk van Isis'.  De naam komt dan ook veel voor in gebieden waar deze taal sterk aanwezig was. Het is tevens de naam van de beschermheilige van het internet Sint Isidore, de schrijver van de 1ste kerkelijke encyclopedie.

©opyright bescherming

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?